Simplitatea unui cadou. Un gând bun pe-o chocotelegramă

Când cineva m-a întrebat ce-mi place să fac, am stat, am dat din umeri și am zis sincer: „Habar n-am!„. Acum trei-patru ani ăsta era răspunsul pe care l-ai fi primit de la mine. Eram copleșită de viața de mamă, cu multe nopți nedormite cap coadă, cu sarcini gospodărești, cu Du-te, vino!, încât pe mine m-am uitat, pur și simplu. Eram…hm, pierdută. Am uitat să-mi hrănesc sufletul, nu doar corpul, am uitat să mă privesc în oglindă, să mă apreciez, să mă las iubită și să mă iubesc. Am uitat să zâmbesc și să-mi spun: Ești minunată! Dezamăgitor a fost și că i-am uitat pe ceilalți. Ceilalți oameni din jur care se străduiau să-mi facă pe plac, să mă ajute, să mă îndrume.

Pentru că, dragilor, asta-i viața de mamă, de cele mai multe ori. Dedicare, sacrificiu, oboseală, uitare de sine. Ce-i drept, și multă, multă iubire. Și am înțeles asta când am devenit eu mamă.

Mi-aș dori să le amintim mai des mamelor că sunt minunate, că sunt exact ce avem nevoie și că suntem recunoscători pentru că există în viața noastră. Și pentru asta, nu vreau să așteptăm mereu vreo ocazie specială. Avem un motiv important: sunt ale noastre și le prețuim cu bune și cu rele, mereu. Ce părere aveți? Le trimitem o mică atenție prin care să ne arătăm recunoștința și aprecierea?

Din multitudinea de idei de cadouri, am găsit ceva inedit: o chocotelegramă.

Aproape toți oamenii iubesc ciocolata, nu-i așa? Și cum ar fi să trimitem gânduri bune pe-o ciocolată belgiană premium? Vă zic că orice frunte încrețită va zâmbi relaxată la vederea unui mesaj din ciocolată.

Pe chocolissimo.ro găsiți o mulțime de idei de cadouri din ciocolată belgiană premium. Vă puteți crea textul singuri, în limita a 60 de caractere. Aveți de urmat doar 3 pași pentru a vă personaliza ciocolata. Mai multe detalii găsiți pe site-ul deja menționat.

Știați că?

Produsele Chocolissimo sunt create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar sau Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, după rețete tradiționale bine păstrate. 

Și dacă mă credeți, nu numai mamelor aș trimite o chocotelegramă. Aș trimite cadouri de ciocolată tuturor oamenilor care se află într-un impas sau trec printr-un moment dificil și le-aș aminti că viața este și dulce și frumoasă, de cele mai multe ori. O pătrățică de ciocolată ne poate reda încrederea și energia. În plus, nu ne strică o porție de antioxidanți.

Sper să luați această idee ca pe un bun ce poate fi dăruit și cu ocazia altor evenimente, onomastice, aniversări sau sărbători. Apropo, se apropie Ziua Îndrăgostiților și luna martie. Numa’ zic.

Acest text a fost scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog.

Un gând despre „Simplitatea unui cadou. Un gând bun pe-o chocotelegramă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.