Două superstaruri într-o Honda

Telefonul sună. Mă trezesc speriată crezând că e târziu și mă uit la ceas, dar e abia 05:00. Ochii mi se opresc asupra cheii de la noua Honda Civic Type R care stă lejer peste o revistă cu oferte Honda România. O iau, o pun în buzunarul gecii din cuier și mă îndrept spre baie, dar nu înainte de a aprinde radio-ul. Muzica mă binedispune și îmi dă energie. De afară se aud voci. E 05:30. Cobor. Lângă mașina mea așteaptă o doamnă cu un costum clasic negru, din tweed și jersey, încercând să-și așeze o pălărie în oglinda retrovizoare. Nu îmi dau seama cine e. Mă aude venind și își dă o dată cu mâna peste haine, încercând să le îndrepte. Se întoarce spre mine și-mi întinde mâna, țintindu-și privirea spre ținuta mea.

2SVR2017020INTERIORDASHBOARDKG-1140x500

– Gabrielle Bonheur Chanel, dar prietenii îmi spun Coco, adaugă cu un aer grav. Te aștept de o jumătate de oră. Nu te-a anunțat nimeni să vii în întâmpinarea mea?

– Coco Chhaneellll!? zic eu mirată și totodată stupefiată, uitând să mă prezint.

– Ai fost recomandată ca fiind cel mai bun pilot de la Nürburgring. Totuși, țin să te atenționez că nu în trening ar trebui să se îmbrace un pilot de Honda Type R. Haide, deschide această bijuterie și plimbă-mă. Nu accept un refuz. Vin tocmai din Elveția pentru acest concurs.

– Dar eu…

– Draga mea, du-mă la mon chéri Étienne Balsan. Vreau să-i arăt viitoarea mea achiziție.

Dar cine este acest Balsan? Și, mă mai pot împotrivi? La urma urmei, nu mă întâlnesc zi de zi cu Coco Chanel. Antrenamentul mai poate aștepta. Puțin. Și unei doamne stilate îi șade bine în mașina mea motorsport Type R.

2SVR2017025INTERIORBUCKETSEATKG-1140x500

– Exact cum mă așteptam. Interior impecabil. Îmi place tapițeria din velur roșu și stofă.

– Interiorul Hondei Type R Civic este construit din materiale tactile premium, adaug eu, iar volanul e acoperit cu piele.

– Pot să-l ating?

Nici nu apuc să-i răspund că se năpustește asupra volanului și asupra bordului mai ceva ca Smeagol când își vede my precious. Pipăie volanul și scoate sunete de zici că-i în extaz. Deschide sistemul audio și Honda Connect-ul.

– Eleganța e lumea mea. I-am spus și lui Balsan despre această minunăție confortabilă, dar crede că fabulez. Uite ce forme, ce culori. Trebuie să iau legătura cu designerii acestui model. Haide, pornește motorul, îți spun eu traseul.

– Pentru locație folosim sistemul de navigație. Care-i adresa?

După ce introduc adresa și pornesc motorul pe modul Comfort, începe să-mi spună cum a ajuns în Germania, despre peripețiile din aeroport și cum crede ea că noua Honda pilotată de mine va sparge recordul pe Nürburgring. Știe multe detalii tehnice despre mașină, surpinzător de multe.

– Ah, câtă emoție îmi transmite viteza. Du-mă pe pistă, mai bine. Lasă-l pe Balsan. Vreau să testez cum e să zbori cu 272 km/h. Trebuie să recunosc că-mi place adrenalina.

– Pe pistă? Adică unde mă antrenez eu?

Chérie, nu mai fi crispată, relaxează-te. Cine îți croiește hainele? Mai bine te programez în atelierul meu că e chiar absurd să conduci o astfel de mașină într-un asemenea hal, bombăne ea în timp ce scoate un metru de croitorie din buzunar de-mi măsoară mâneca și notează repede într-un carnețel plin de cifre și desene.

– Eu mă simt bine așa cum sunt. Și sinceră să fiu, asta e ultima mea grijă acum. Am un concurs de câștigat și am nevoie de antrenament.

– Ai nevoie de o nouă garderobă, chérie. Viteza cere rafinament și confort. Și trebuie să fii pregătită vestimentar pentru locul I.

Apoi, începe să fredoneze We are the champions a lui Queen, care se aude la radio. Cântăm împreună după care schimb modul de conducere din Comfort în Sport.

După două ture prin oraș mă convinge să-i predau locul meu de pilot. Ok, ce poate fi în neregulă? Schimbăm locurile, îmi pun centura și în 5 secunde accelerează de și uit că mașina e dotată cu tehnologii de siguranță Honda Sensing. Pălăria-i cade pe scaunul din spate, lăsând câteva fire de păr alb să-și facă de cap și o văd cum se îndreaptă spre circuitul pe care îmi fac eu antrenamentele.

– Consideră această zi ca parte din antrenamentul tău. Pune-ți un ruj roșu pe buze și ai să vezi că vei deveni invincibilă.

2SVR2017027COLOURSCHAMPIONSHIPWHITEKG

2SVR2017039OUTROKG.jpg

Acesta este un exercițiu de imaginație și cu siguranță Coco Chanel ar fi ales Honda Type R. Dar, știi, Honda Civic Type R este cât se poate de reală și nu cred că vrei să ratezi oferta Honda România în care găsești Honda Civic de vânzare.

logo-honda-romania_1567434073

Articol scris pentru SuperBlog 2019.

Un gând despre „Două superstaruri într-o Honda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.